Håret skal plejes for at tøjet virker

Små tips til den simple garderobe

få styr på din garderobe med små simple tips

Det med at have en garderobe som bugner af tøj er både fedt men samtidig også et problem, for en garderobe der er proppet, giver det store problem, at det kan være overordentlig svært at finde noget som helst.

Det der gør problemet allermest problematisk er, at hvis man har en kæmpe garderobe, så bruger man stort set ikke halvdelen af alt det tøj som hænger i skabet, også selvom de fleste kvinder jo har følelsen af at aldrig have noget lækkert tøj at tage på.

Det kan du heldigvis få styr på, med disse små tips til den simple garderobe så du både har styr på forårs og styr på efterårs moden som kvinde.

Det bedste tips er at få fjernet tøjet man ikke bruger

Som det første så skal du i gang med at sorterer alt det tøj, som du aldrig får brugt eller bruger alligevel.

Lav en ordentlig hovedrengøring og smid alt det tøj ud, som du aldrig bruger, og også alt det tøj som du måske kunne bruge hvis der røg et par kilo på sidebenene. Frelsens hær eller andet kan bruge dette tøj til det gode formål, så hjælp andre imens du hjælper dig selv.

Smid mindst 20-40 % ud

Der er lavet undersøgelser som viser at vi som kvinder kun bruger det samme 20 % af vores tøj, så der er rig mulighed for at få fjernet tøj. Derfor skal du smide mindst 20 til 40 % af det overflødige tøj ud, og så har du lige pludselig plads til at holde orden i garderoben.

Del tøjet op i årstider

Del dit tøj op efter de forskellige årstider så det kolde tøj ikke ligger fremme i den varme tid og omvendt. Dette skaber endnu mere plads, og giver dig den gode orden.

Du kan med snilde holde orden ved at se denne video hvordan du skaber en god organiseret garderobe for endnu flere fede tips.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Håret skal plejes for at tøjet virker